Oferta a fost vanduta/inchiriata
VANDUT !

VANDUT !

Localizare: Sacele
Cartier: Poiana Angelescu
ID Oferta: 663
Actualizat la: 21 Octombrie 2022
Numar de afisari: 327

Telefon: 0723.354.697
Email: office@practicland.ro

Comision cumparator: 0%

PRACTIC LAND

 propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, Sacele, cartier Satulung, Strada Victor Jinga.
Prorietatea se prezinta noului prorietar cu eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 270 mp, ergonomic configurata, pe doua nivele, respectiv: parter si mansarda.

Imobilul este constructie  renovata in intregime in anul 2010, din casa initiala pastranduse doar cele fatade , cea catre strada si cea spre curte fiind cu un specific deosebit proprietarii au "pastrat" farmecul deosebit al constructiei initiale , ajungand la un final cu dotari de exceptie ale resedintei  iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim:  caramida Porotherm, acoperis tigla Bramac, doua centrale termice, doua corpuri de casa
Vila se bucura de o compozitie cu cinci dormitoare, ce te primesc cu caldura, trei elegante bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, terasa, foisor, spatiile pentru auto, beciul, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare.
 
Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea  pot fi, cu usurinta, apreciate  de noii, norocosi, proprietari.

Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 5 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare. 

Reprezentantul acestei oferte este dnul Ivan Daniel , telefon 0723354697

Cod:
 1. Suprafata totala: 340 mp
 2. Suprafata utila: 270 mp
 3. Suprafata teren: 1245.6 mp
 4. Deschidere: 20
 5. Numar Fronturi: 1
 6. Anul constructiei: 2012
 1. Nr. Camere: 6 pana la 5
 2. Nr. Bai: 3
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Parcare: In curte
 5. Locuri de parcare: 6
 6. Numar Terase: 1
Pret Vanzare: 132,000 EUR