Motel Restaurant

Motel Restaurant

Localizare: Miercurea-Ciuc
Cartier: Exterior Vest
ID Oferta: 889
Actualizat la: 19 Iulie 2024
Numar de afisari: 235

Telefon: 0723.354.697
Email: office@practicland.ro

Imobil cu destinatia Motel Restaurant in Miercurea Ciuc

Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa va localizati afacerea in Miercurea Ciuc,pe drumul DN13A catre Targu Mures, acest imobil cu destinatia Motel Restaurant este potrivit pentru tine.In prezent activeaza ca si Motel Resaturant, P+E+M, cu 12 camere fiecare cu hol si baie proprie, sala de evenimente, sala de conferinte, bar, bucatarie, doua terase exterioare acoperite ale restaurantului, sala restaurant, parcare privata.

Pe aceeasi proprietate cu Motelul, se afla o vila pe doua nivele, cu 6 camere, doua bai, bucatarie, camara, terasa, gradina, magazie, loc de parcare, acces separat, unde proprietarul motelului poate locui si poate coordona afacerea.

Avantajele pe care le ofera aceasta proprietate:

 1. portofoliu de clienti existenti
 2. restaurant, sala de evenimente pentru 200 persoane
 3. vila de locuit in curtea motelului
 4. parcare privata

 

Avantajele locatiei:

 1. situata la 7 km de centrul orasului Miercurea Ciuc
 2. la 150 km de Aeroportul International Targu Mures
 3. poti vizita obiective turistice din Miercurea Ciuc si imprejurimi cum ar fi, Manastirea franciscana Sumuleu Ciuc, ridicata in stil baroc cu statuia Sfintei Fecioare Maria cu Pruncul Isus considerata cel mai mare de acest tip din lume.Cetatea Miko care gazduieste Muzeul Secuiesc al Ciucului.

Cumparatorul beneficieaza de consultanta gratuita din partea Agentiei, i se pun la dispozitie toate actele proprietatii, poate viziona proprietatea cu programare telefonica prealabila, nu datoreaza comision Agentiei.

Prin mandatul expres la proprietarului, reprezentam aceasta proprietate exclusiv, care garanteaza accesul la toate informatiile, un serviciu de calitate,fara interferente din partea tertilor.Din acest motiv, va rugam sa nu deranjati proprietarul, ocupantii proprietatii sau vecinii.Va multumim foarte mult pentru intelegere! Daca sunteti agent imobiliar si aveti un client pentru aceasta proprietate, sunati-ne, vom colabora cu placere!

Va astept la vizionare, Daniel Ivan 0723354697

 

Cod:
 1. Suprafata totala: 1296 mp
 2. Suprafata utila: 1159 mp
 3. Anul constructiei: 2015
 1. Nr. Camere: 20+
 2. Nr. Bai: 16
 3. Nr. Etaje: 2
 4. Parcare: In curte
 5. Locuri de parcare: 30
 6. Numar Terase: 90
Pret Vanzare: 1,500,000 EUR